Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.06.2016 14:53 - Моля Ви, не като Гюро Михайлов !
Автор: dedenze Категория: История   
Прочетен: 1838 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 24.06.2016 23:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

         Спорът, дали саможертвата на този войник е израз на чест и достойнство, или липса на интелект и глупост, продължава и до днес ! Привържениците на първата теза казват, че заповедите и уставите на армията, трябва безусловно, фанатично, без разсъждение да се спазват и изпълняват !? Другите казват, че ако се включи разума, знамената е можело да се изнесат, спасят от горящата сграда, както и постовия да остане жив, изпълнил своя дълг !? Трябва да се отчита и факта, че наоколо няма враг, ситуацията не е военна и фронтова ! Припомням всичко това, във връзка с излизането на Англия от ЕС по волята на народа си и мъчителния последващ разпад на съюза, както и българското участие в него !

imageimage

        Стара, историческа, доказана истина е, че ние винаги сме поддържали с особен ентусиазъм, фанатизъм и недалновидност, губещи държави, строеве, съюзи и каузи. Забележете в Третата българска държава , нито веднъж не сме поддържали страната на победителите и печалившите !  Днес е същото, такива новогубещи съюзи и военни пактове, очевидно и неуспоримо са ЕС и НАТО ! Напълно подплашен и възгищисан, външния министър, евроатланта Митов, даже се присмя на английските политици, като каза, че има теми и неща, за които не бива да се прави референдум, защото хората нямат достатъчно информация и компетентност по много въпроси !?  Той изхожда от родната, престъпна действителност, където хората са зомбирани, управлявани и лишени от независими медии и обективната истина ! Цинично откровен и ясен, ДА, в продадена България подобни референдуми няма да се допуснат, докъто не бъде унищожена многоцветната, крадяща, политическа мафия, родена в грабителския преход ! Българските, местни и поканени водачи, винаги са демонстрирали вярност и роболепие към силните на деня, никога не са мислили за реална независимост и интересите на своя народ и държава ! Парадоксално е, че ако безпристрастно оценим техния принос за България, на първо място, за жалост, трябва да сложим Тодор Живков !?

image
image

         За нормалните хора, вече е ясно, че ЕС се разпада икономически, социално и идеологически! Даже и по- бедните държави, които получават известни привилегии вече не го искат, заради колониалната зависимост и невъзможността за развитие и интеграция! Наред с капиталните въпроси, възникват и смешно – интересни, като този - английския език, ще остане ли официален в ЕС, когато тях ги няма !? По целия свят нещата се развиват и променят, тук в България  - НЕ, чакаме, уж по- умните, да ни кажат как да реагираме и какво да правим !? За 26 години преход, нашите тъпи политици не съумяха да създадат национални цели и път на независимо развитие ! Висшите, държавни ръководители дават неадекватни, плашещи обяснения и мнения: Президента – идва война !?; Приемиера – все ни ощетяват, но ние сме верни на ЕС и евроатлантизма и ще го отстояваме докрай !?; Министъра на външните работи – излизането от ЕС е многогодишна, бавна процедура, не трябва да се бърза с позиция и изводи !?

image

          Позицията на Бойко Борисов, не ви ли наподобава тази на Гюро Михайлов !? Разликата е, че Гюро безмислено отдаде само своя живот, а тук от политическа глупост и слабоумие, се отдава живота на всички българи ! Никой не се досеща, да напусне фалшивата, горяща, рушаща се къщичка на ЕС и ако е верен, идеен евроатлант поне да изнесе знамето !? Там където на първо място играят парите, интересите на монополистите и богатите, а не хуманизма и разума, винаги ще има разпад, срив, раздори и логичен край ! Ние сме продадени като подлоги от политиците, ако го няма ЕС, кой е новият ни господар !? Политическата, икономическа и социална криза в Родината е толкова голяма и гибелна, че може да се реши само с пряка демокрация ! Дано това не стане чрез кървава и страшна, гражданска война !


image


     Юръпката и глобализираното, българско ромче, костовистче :






Гласувай:
3



1. dedenze - Не плачете, не унивайте, не се тръшкате евроатланти !
24.06.2016 18:01
Няма страшно за вас и вашите дечица, в следващите години България ще председателства ЕС, ще измислите "ниска виенска" топка, по български ! Ще размотавате до второто пришествие, а до тогава "я камилата, я камиларя "!? Давам подсказка - Англия- почетен член на ЕС !? Нещо като член без член, подобно на Ахмед Доган !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dedenze
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3468479
Постинги: 1099
Коментари: 3677
Гласове: 4613
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031